Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Level 4: Gone with the Wind Part 2

Pearson English Readers bring language learning to life through the joy of reading.

 

Well-written stories entertain us, make us think, and keep our interest page after page. Pearson English Readers offer teenage and adult learners a huge range of titles, all featuring carefully graded language to make them accessible to learners of all abilities. Les mer

136,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Pearson English Readers bring language learning to life through the joy of reading.

 

Well-written stories entertain us, make us think, and keep our interest page after page. Pearson English Readers offer teenage and adult learners a huge range of titles, all featuring carefully graded language to make them accessible to learners of all abilities.

 

Through the imagination of some of the world’s greatest authors, the English language comes to life in pages of our Readers. Students have the pleasure and satisfaction of reading these stories in English, and at the same time develop a broader vocabulary, greater comprehension and reading fluency, improved grammar, and greater confidence and ability to express themselves.

 

Find out more at english.com/readers

Medlemsvurdering:
Dette er en vidunderlig bok og kjærlighetshistorie. Borgerkrigen danner bakteppe for historien om Scarlett O'Hara, en selvopptatt, bortskjemt og vakker kvinne. Historien begynner rett før borgerkrigen bryter ut, og Scarlett er omringet av beundrere, hun kan få hvem hun vil, bortsett fra ham hun virkelig vil ha; naboplantasjens eldste sønn, Ashley. På et ball på naboplantasjen møter hun for første gang Rhett Butler, en kvinnebedårer og mann med et rykte. Scarlett på sin side har ikke mye til overs for ham, men de møter stadig på hverandre gjennom årene med borgerkrig og hun må snart medgi at de er ganske like av karakter. Det er disse to skikkelsene som er drivkraften i hele historien. Scarletts forelskelse i Ashley er nesten irriterende, fordi den virker så grunnløs. Som om den bare er en forfatters verk, noe den også er. Likevel er den så ærlig og oppriktig fremstilt. Det beste med denne boken er at historien vokser frem fra sidene og blir virkelig. Man blir glad i karakterene, stedene og tiden. Når det hele ender så brått, skal det godt gjøres å holde øynene tørre.

Tutta

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Pearson Education Limited
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
ISBN
9781405882217
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2008
Format
17 x 13 cm

Medlemmers vurdering

T
Tutta – 11.06.2010

– Dette er en vidunderlig bok og kjærlighetshistorie. Borgerkrigen danner bakteppe for historien om Scarlett O'Hara, en selvopptatt, bortskjemt og vakker kvinne. Historien begynner rett før borgerkrigen bryter ut, og Scarlett er omringet av beundrere, hun kan få hvem hun vil, bortsett fra ham hun virkelig vil ha; naboplantasjens eldste sønn, Ashley. På et ball på naboplantasjen møter hun for første gang Rhett Butler, en kvinnebedårer og mann med et rykte. Scarlett på sin side har ikke mye til overs for ham, men de møter stadig på hverandre gjennom årene med borgerkrig og hun må snart medgi at de er ganske like av karakter. Det er disse to skikkelsene som er drivkraften i hele historien. Scarletts forelskelse i Ashley er nesten irriterende, fordi den virker så grunnløs. Som om den bare er en forfatters verk, noe den også er. Likevel er den så ærlig og oppriktig fremstilt. Det beste med denne boken er at historien vokser frem fra sidene og blir virkelig. Man blir glad i karakterene, stedene og tiden. Når det hele ender så brått, skal det godt gjøres å holde øynene tørre.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Level 4: Gone with the Wind Part 2:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv