Lær 101 italienske verb på 1 dag

101 verb på en dag er en serie med ordbøker på engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, portugisisk og gresk. Bøkene kommer med 101 nøkkelverb på det aktuelle språket, og et løfte om at du skal kunne lære dem alle på én dag! En grunnferdighet på utenlandsreise. Les mer

117,-

129,- Spar: 12,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

101 verb på en dag er en serie med ordbøker på engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, portugisisk og gresk. Bøkene kommer med 101 nøkkelverb på det aktuelle språket, og et løfte om at du skal kunne lære dem alle på én dag! En grunnferdighet på utenlandsreise.

Verbene presenteres på hver sin side med morsomme illustrasjoner og visuelle mentale hint som bidrar til innlæringen og evnen til å huske.

Til hvert verb er det en tabell med alle bøyningsformene av verbet, for den som vil lære eller oppfriske sine grammatikalske ferdigheter.

Bøkene er egnet for barn og voksne, nybegynnere og viderekommende. De kan brukes i forbindelse med reise eller som læringsressurs til språkfagene i skolen.

Til hver bok finnes det en gratis app med animasjoner og uttaleeksempler. Appen er tilgjengelig for telefon og nettbrett på Google Play og Apple App Store.

Detaljer

Forlag
Tell forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
101
ISBN
9788275226998
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Lær 101 italienske verb på 1 dag
Format
16 x 12 cm
Serie
Lær 101 verb på 1 dag

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lær 101 italienske verb på 1 dag:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Memo

Oddbjørn By
Paperback 
260,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv