Min side Kundeservice Bli medlem

Il libro d'italiano

corso elementare e intermedio di lingua italiana con versione in norvegese = kurs i italiensk språk på grunn- og mellomtrinn tilrettelagt på norsk

Il libro d'italiano er det første kurset for undervisning i italiensk laget i Norge og skrevet av en italiensk lærer med en lang undervisningserfaring i Norge. Kurset er derfor utarbeidet spesielt med tanke på elever som har norsk eller et annet skandinavisk morsmål og er tilrettelagt til norsk. Les mer

615,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Il libro d'italiano er det første kurset for undervisning i italiensk laget i Norge og skrevet av en italiensk lærer med en lang undervisningserfaring i Norge. Kurset er derfor utarbeidet spesielt med tanke på elever som har norsk eller et annet skandinavisk morsmål og er tilrettelagt til norsk. Det hører også med 18 lytteøvelser og 15 prøver i muntlig tekstforståelse samlet på CD.

Il libro d'italiano har hatt stor suksess siden utgivelsen i januar 2002. 4. opplag er nå klart til salgs. Boken er ført opp i Den Norske Bokdatabasen og kan kjøpes hos bokhandleren eller direkte fra Latina forlag.

Boken er laget i samarbeid med Det italienske kulturinstitutt for å imøtekomme den økende interesse for det italienske språk og kultur i Norge. Kurset brukes nå av Instituttets språkskole, den største i Norge, og målgruppe er både universiteter, folkeuniversitet/friundervisning, videregående skoler og den som vil lære italiensk på en selvstendig måte. Kurset henvender seg til elever som helt fra nybegynnerstadiet av ønsker å tilegne seg en grunnleggende kompetanse i det italienske språk, med kommunikasjon som siktemål. Kurset er inndelt i 16 enheter (unità) med økende vanskelighetsgrad..

Detaljer

Forlag
Latina forl.
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Italiensk Flerspråklig
Sider
278
ISBN
9788291849010
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2002

Medlemmers vurdering

T
Turid Hem – 01.11.2016

– God arbeidsbok

U
Unni – 29.03.2016

– Grundig og bra opplæring!

R
R – 06.03.2010

– Dette er en fin og oversiktlig bok for deg som ønsker å lære italiensk. Den begynner på et grunnivå og bygger seg opp utover i boken ettersom man har lært mer. Boken er fint oppdelt i enheter som hver har sitt eget tema med tekster og grammatikk som passer til. Gode illustrasjoner hjelper til å lære ord, og grammatikk og uttrykk er fint og oversiktlig satt opp i rammer. Selv brukte jeg denne boken på et videregående italienskkurs, og jeg likte den veldig godt. Oppgavene til hver del er fine og relevante, men som nevnt av andre her, er det et lite minus at det ikke følger med fasit til disse oppgavene.

A
Anita – 24.02.2007

– Dette er en svært omfattende lærebok i italiensk, "den eneste du trenger" ifølge læreren på kurset mitt. Den er rikt illustrert og gjør det gøy å lære språket. Jeg er litt i tvil om den egner seg for selvstudium, men alle bøker fungerer vel best om man har en lærer. Med boken følger en CD som kan virke litt forvirrende i seg selv, og som ikke fungerer som noe separat språkkurs. Den er avhengig av at man sitter med boka. Boka har en rekke oppgaver som også gir innføring i italiensk hverdagsliv og kultur. Den er lagt opp på en måte som er enkel å følge, med gramatikk i egne rammer.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Il libro d'italiano:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Støy

Daniel Kahneman
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv