Min side Kundeservice Bli medlem

Innføring i kinesisk for nordmenn

innføring i norsk for kinesere

Denne boka er skrevet for kinesiske studenter som skal lære norsk, og for lærere som underviser kinesere i norsk som andrespråk. Deler av innholdet er oversatt til engelsk. Sentrale sider ved norsk fonologi og syntaks beskrives og settes i forhold til mandarin. Les mer

339,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Denne boka er skrevet for kinesiske studenter som skal lære norsk, og for lærere som underviser kinesere i norsk som andrespråk. Deler av innholdet er oversatt til engelsk. Sentrale sider ved norsk fonologi og syntaks beskrives og settes i forhold til mandarin. Dermed har lærer og student et felles tekstlig grunnlag de kan samtale ut fra. På dette grunnlaget kan en integrere et tverrspråklig perspektiv i undervisningen. Med referanser til hvordan aktuelle språktrekk uttrykkes på henholdsvis norsk og mandarin, kan lærerne tilrettelegge undervisningen, og de vil ha grunnlag for å forklare og følge opp problematiske sider ved norsk.
Studentene får en mer detaljert innsikt i språket enn hva generelle lærebøker og grammatikker i norsk som andrespråk gir.

Detaljer

Forlag
Tapir akademisk forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Kinesisk Engelsk Flerspråklig
Sider
145
ISBN
9788251928359
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Innføring i kinesisk for nordmenn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv