Memo: Lær tysk

Mange språkkurs og bøker går gjennom titusener av gloser. Det blir for mye, og vi får ingen hjelp til hvordan vi skal huske. I denne boka lærer du effektive teknikker for å huske de tusen mest brukte ordene på tysk. Les mer

260,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Mange språkkurs og bøker går gjennom titusener av gloser. Det blir for mye, og vi får ingen hjelp til hvordan vi skal huske. I denne boka lærer du effektive teknikker for å huske de tusen mest brukte ordene på tysk. Du kommer veldig langt med tusen ord.

Forfatter Oddbjørn By har skrevet Memo-bøkene, der han tar hukommelsesteknikker til et nytt nivå. Han er også kjent fra Schrödingers katt, Puls, Newton og andre tv-programmer.

Å lære språk kan føles som en hukommelseskonkurranse. Oddbjørn er huskemester og har hentet mye lærdom fra konkurransesituasjoner som VM i
hukommelse. Han mener at hvis læring av språk hadde vært en øvelse i VM, ville ingen deltakere pugget gloser på tradisjonell måte. De ville brukt teknikker, og i denne boka kan du lære teknikkene som Oddbjørn bruker.

Detaljer

Forlag
Olden forl.
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
112
ISBN
9788293337034
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Memo: Lær tysk
Format
22 x 14 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Memo: Lær tysk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-
 

Beviset

Agota Kristof
Innbundet 
308,- 339,-
 

Svik

Trude Teige
Paperback 
160,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv