Nettopp!

Arbeidsbok : språkferdigheter : norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere : nivå A1 og A2

NETTOPP! - SPRÅKFERDIGHETER er et komplett læreverk i norsk som andrespråk. Verket dekker nivåene A1 og A2 i Læreplan i norsk for voksne innvandrere (2021).
NETTOPP! - SPRÅKFERDIGHETER aktiviserer deltakerne og oppmuntrer til samhandling gjennom varierte arbeidsmåter og læringsstrategier. Les mer

459,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

NETTOPP! - SPRÅKFERDIGHETER er et komplett læreverk i norsk som andrespråk. Verket dekker nivåene A1 og A2 i Læreplan i norsk for voksne innvandrere (2021).
NETTOPP! - SPRÅKFERDIGHETER aktiviserer deltakerne og oppmuntrer til samhandling gjennom varierte arbeidsmåter og læringsstrategier. I likhet med læreplanen er verket delt inn i språkferdighetene muntlig, skrive, lytte og lese. Deltakerne møter tekster og oppgaver som styrker språket deres i hver enkelt ferdighet, og tydelige mål uttrykker hvilke språkhandlinger de skal mestre.
Camilla Flom er lektor ved Osloskolen. Hun har hovedfag i nordisk språk og litteratur og har norsk som andrespråk i fagkretsen. Hun har i mange år undervist voksne innvandrere og er skriftlig sensor på de offisielle norskprøvene. Flom har tidligere utgitt et læreverk for voksne innvandrere på nivå A1/A2.
Tine Bang-Olsen er lektor ved Bergen læringssenter og har undervist innvandrere i over 20 år. Hun har en mastergrad i pedagogikk og har norsk som andrespråk og migrasjonspedagogikk i fagkretsen. Tidligere har Bang-Olsen vært redaktør i norsk som andrespråk, og hun var da med på å utvikle læremidler for voksne innvandrere.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
304
ISBN
9788211023278
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Nettopp!
Format
30 x 21 cm
Serie
Nettopp!

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nettopp!:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv