Stup i det! 1

norsk for internasjonale studenter og akademikere

Dette læreverket er skrevet for internasjonale studenter og akademikere som ønsker å lære norsk med rask progresjon. Første bind er delt i nivå A1, A2 og B1 etter CEFR-skalaen og har fokus på utvikling av vokabular, språkfølelse og forståelse av grunnleggende grammatikk. Les mer

419,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Dette læreverket er skrevet for internasjonale studenter og akademikere som ønsker å lære norsk med rask progresjon. Første bind er delt i nivå A1, A2 og B1 etter CEFR-skalaen og har fokus på utvikling av vokabular, språkfølelse og forståelse av grunnleggende grammatikk.
Læreverket kan brukes på alle norskkurs i høyere utdanning, både i Norge og i utlandet. Det er også godt egnet til selvstudium. I tillegg vil bøkene være nyttige på norskkurs med rask progresjon på høyere nivå i voksenopplæringen.
Toril Kristin Sjo er førstelektor i norsk som andrespråk og har undervist i norsk for interna.sjonale studenter ved Universitetet i Oslo siden 2008. Trine Rørhus er lektor i språkfag og har engelsk, fransk, nordisk og norsk som andrespråk i fagkretsen.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Språk
Bokmål
ISBN
9788245043150
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Stup i det! 1

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Stup i det! 1:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv