Min side Kundeservice Bli medlem

Lær 101 tyske verb på 1 dag

101 verb på en dag er en serie med ordbøker på engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, portugisisk og gresk med. Bøkene kommer med 101 nøkkelverb på det aktuelle språket, og et løfte om at du skal kunne lære dem alle på én dag! En grunnferdighet på reise til et annet land. Les mer

135,-

148,- Spar: 13,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

101 verb på en dag er en serie med ordbøker på engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, portugisisk og gresk med. Bøkene kommer med 101 nøkkelverb på det aktuelle språket, og et løfte om at du skal kunne lære dem alle på én dag! En grunnferdighet på reise til et annet land.

Verbene presenteres på hver sin side med morsomme illustrasjoner som har visuelle mentale hint som bidrar til innlæringen og evnen til å huske.

På hver side finnes også en tabell med alle bøyningsformene av verbet, for den som vil lære eller oppfriske sine grammatikalske ferdigheter.

Bøkene er egnet for barn og voksne, nybegynnere og viderekommende. De kan brukes i forbindelse med reise eller som læringsressurs til språkfagene i skolen.

Til hver av bøkene finnes det også en gratis app med animasjoner og uttaleeksempler. Appen finnes for telefon og nettbrett på Google Play og Apple App Store.

Detaljer

Forlag
Tell forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Tysk Flerspråklig
Sider
101
ISBN
9788275226981
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Lær 101 tyske verb på 1 dag
Format
16 x 12 cm
Serie
Lær 101 verb på 1 dag

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lær 101 tyske verb på 1 dag:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv