Min side Kundeservice Bli medlem

God kommunikasjon med ASK-brukere

Boka gir en grunnleggende innføring i teori om kommunikasjon, kommunikasjonsutvikling og alternativ og supplerende kommunikasjon (ASK). Den formidler kunnskap som er vesentlig for å lykkes i kommunikasjon med ASK-brukere i barnehage og skole. Les mer

469,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Boka gir en grunnleggende innføring i teori om kommunikasjon, kommunikasjonsutvikling og alternativ og supplerende kommunikasjon (ASK). Den formidler kunnskap som er vesentlig for å lykkes i kommunikasjon med ASK-brukere i barnehage og skole. Muligheter for god kommunikasjon både med utgangspunkt i et ASK-brukerperspektiv og et kommunikasjonspartnerperspektiv, blir berørt. Videre fokuseres kartlegging og sentrale aspekter knyttet til ulike ASK-tiltak. Eksempelfortellinger viser hvordan man kan lykkes med å legge til rette for god kommunikasjon med ASK-brukere i praksis.
Innholdet har et flerfaglig perspektiv og retter seg mot nærpersoner, studenter og fagpersoner som jobber og kommuniserer med ASK-brukere. Boka er ikke ment å være en oppskriftsbok, men er tenkt som et utgangspunkt for å kunne gjøre bevisste valg og tilrettelegginger tilpasset den enkelte ASK-bruker slik at hun eller han skal få oppleve likeverdig deltakelse og selvstendig kommunikasjon med andre barn og voksne.

I denne andre utgaven er kapittel 2 om lovverk og andre offentlige dokumenter oppdatert.
Kari-Anne Bottegaard Næss er utdannet allmennlærer og logoped, og har doktorgrad innenfor spesialpedagogikk. Hun jobber som professor ved Universitetet i Oslo og professor II ved Høgskulen på Vestlandet. Næss sine undervisnings- og forskningsinteresser er først og fremst rettet mot kommunikasjon-, språk- og leseutvikling/-vansker.

Asgjerd Vea Karlsen er utdannet allmennlærer og spesialpedagog og er tidligere førstelektor ved Universitetet i Sørøst-Norge. Hun har arbeidet med digitale medier og pedagogikk med vekt på tilpasset opplæring, og hun har gjennom en årrekke hatt en spesiell interesse for alternativ og supplerende kommunikasjon.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Flerspråklig Nynorsk Svensk
Sider
270
ISBN
9788245043488
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
God kommunikasjon med ASK-brukere
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på God kommunikasjon med ASK-brukere:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Pilot

Ola Engelien
Paperback 
719,-
 

Bilfag

Stephen Gulestøl
Paperback 
429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv