Meny

God kommunikasjon med ASK-brukere

Kari-Anne Bottegaard Næss (Redaktør) ; Asgjerd Vea Karlsen (Redaktør)

Boka gir en grunnleggende innføring i teori om kommunikasjon, kommunikasjonsutvikling og alternativ og supplerende kommunikasjon (ASK). Den formidler kunnskap som er vesentlig for å lykkes i kommunikasjon med ASK-brukere i barnehage og skole. Les mer
Vår pris
449,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 449,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Boka gir en grunnleggende innføring i teori om kommunikasjon, kommunikasjonsutvikling og alternativ og supplerende kommunikasjon (ASK). Den formidler kunnskap som er vesentlig for å lykkes i kommunikasjon med ASK-brukere i barnehage og skole. Muligheter for god kommunikasjon både med utgangspunkt i et ASK-brukerperspektiv og et kommunikasjonspartnerperspektiv, blir berørt. Videre fokuseres kartlegging og sentrale aspekter knyttet til ulike ASK-tiltak. Eksempelfortellinger viser hvordan man kan lykkes med å legge til rette for god kommunikasjon med ASK-brukere i praksis.
Innholdet har et flerfaglig perspektiv og retter seg mot nærpersoner, studenter og fagpersoner som jobber og kommuniserer med ASK-brukere. Boka er ikke ment å være en oppskriftsbok, men er tenkt som et utgangspunkt for å kunne gjøre bevisste valg og tilrettelegginger tilpasset den enkelte ASK-bruker slik at hun eller han skal få oppleve likeverdig deltakelse og selvstendig kommunikasjon med andre barn og voksne.

I denne andre utgaven er kapittel 2 om lovverk og andre offentlige dokumenter oppdatert.
Kari-Anne Bottegaard Næss er utdannet allmennlærer og logoped, og har doktorgrad innenfor spesialpedagogikk. Hun jobber som professor ved Universitetet i Oslo og professor II ved Høgskulen på Vestlandet. Næss sine undervisnings- og forskningsinteresser er først og fremst rettet mot kommunikasjon-, språk- og leseutvikling/-vansker.

Asgjerd Vea Karlsen er utdannet allmennlærer og spesialpedagog og er tidligere førstelektor ved Universitetet i Sørøst-Norge. Hun har arbeidet med digitale medier og pedagogikk med vekt på tilpasset opplæring, og hun har gjennom en årrekke hatt en spesiell interesse for alternativ og supplerende kommunikasjon.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Fagbokforlaget
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål Flerspråklig Norsk Nynorsk Svensk
Sider: 270
ISBN: 9788245043488
Utgave: 2. utg.
Format: 24 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger