Meny
Liquid bliss - Mira Willow

Liquid bliss

40 lavkarbo cocktails

I denne boken finner du cocktails for alle anledninger og for enhver smak. Boken inneholder mange klassikere og andre spennende cocktails omgjort til lavkarbovennlige versjoner med ingredienser du lett får tak i. Les mer
Vår pris
181,-
Spar
18,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 181,-
Spar: 18,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

I denne boken finner du cocktails for alle anledninger og for enhver smak. Boken inneholder mange klassikere og andre spennende cocktails omgjort til lavkarbovennlige versjoner med ingredienser du lett får tak i. Alle oppskriftene har godt forklarte fremgangsmåter og er illustrert med forfatterens egne bilder.

Dette er boken for deg som lever på en lavkarbo eller ketogen diett som ønsker å ta en cocktail uten å sende karbohydratinntaket til himmels. Denne boken er også for deg som ønsker et lettere og sukkerredusert alternativ til ordinære cocktails. Boken inneholder 40 cocktail oppskrifter, fra Mojito og Cosmopolitan til champagnedrinker. Fokuset til forfatteren har vært å finne gode smaker og lage forfriskende cocktails med lavt karbohydratinnhold. Boken gis ut som et nytt tilskudd til lavkarbouniverset på norsk.

Ta en reise gjennom denne spennende boken og finn frem livsnyteren i deg.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kolofon
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 67
ISBN: 9788230023075
Utgave: 1. utg.
Format: 22 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger