Minner fra Trondheim

Husker du snøvinteren 1958? Eller varehuset EPA? "Minner fra Trondheim" inneholder nye og gamle bilder. Boka viser både store forandringer og kontinuitet i bybildet. Mange gamle bygninger er bevart, men de har fått et nytt innhold. Les mer

319,-

350,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Husker du snøvinteren 1958? Eller varehuset EPA? "Minner fra Trondheim" inneholder nye og gamle bilder. Boka viser både store forandringer og kontinuitet i bybildet. Mange gamle bygninger er bevart, men de har fått et nytt innhold. Del én av boka viser bilder fra Trondheim, før og nå. Del to består av eldre bilder av steder og situasjoner fra gamle dager. Med denne minneboka ønsker vi hjelpe de eldre leserne med å huske byen slik den var, mens de yngre trolig blir forbløffet over å se hvor likt og ulikt bybildet er i dag.

Terje T.V. Bratberg er kjent som Trondheims byhistoriker, og han har skrevet en rekke bøker om byen. I tillegg har han holdt utallige byvandringer med tema fra kjente og ukjente deler av Trondheim. Haldis Isachsen har holdt styr på bildene i Trondheim byarkiv i en årrekke. Nå er hun pensjonist og kåserer over det flotte bildematerialet til eldre i Trondheim som gleder seg over å huske byen - før og nå.

Detaljer

Forlag
Museumsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
128
ISBN
9788283050714
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Minner fra Trondheim
Format
23 x 22 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Minner fra Trondheim:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lundin

Tron Jensen
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv