Min side Kundeservice Bli medlem

Min krig med Putin

«Min krig med Putin er både en selvbiografi og en historisk dokumentar. Mest av alt er den en thriller, så skremmende og medrivende at du ikke tror det er sant.»

Bergens Tidende

Slik ble Bill Browder Putins største fiende
«Jeg må anta at det er en stor sjanse for at Putin eller andre i hans regime en dag vil få meg drept. Som alle andre, har jeg ikke noe ønske om å dø, og jeg har ingen intensjoner om å la dem drepe meg. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Slik ble Bill Browder Putins største fiende
«Jeg må anta at det er en stor sjanse for at Putin eller andre i hans regime en dag vil få meg drept. Som alle andre, har jeg ikke noe ønske om å dø, og jeg har ingen intensjoner om å la dem drepe meg. Jeg kan ikke nevne alle sikkerhetstiltakene jeg har innført, men jeg kan nevne ett: denne boken.»
I denne drivende dokumentaren avslører finansmannen Bill Browder sin farlige tokt for å bekjempe korrupsjon i Putins Russland, og belyser mordet på sin unge skatteadvokat, Sergej Magnitskij. Han var en del av teamet som beviste at korrupte russiske embetsmenn hadde forsynt seg av skattepengene Browders selskap hadde innbetalt, men ble beskyldt for å ha unndratt. Da Magnitskij ble fengslet og torturert til døde, gikk Bill Browder fra å være kapitalist til å bli menneskerettsaktivist.
Browder er mannen bak den amerikanske Magnitsky Act, som nekter russere som er mistenkt for brudd på menneskerettighetene adgang til USA. Dette er en sterk og personlig beretning om et spennende, og brennaktuelt tema.

Detaljer

Forlag
Bazar
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
367
ISBN
9788280877581
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Red notice
Format
20 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Min krig med Putin er både en selvbiografi og en historisk dokumentar. Mest av alt er den en thriller, så skremmende og medrivende at du ikke tror det er sant.»

Bergens Tidende

«... engasjerende og velskrevet - og spennende som den beste krim.»

Gjengangeren

«... en utrolig beretning.»

Fædrelandsvennen

«Vanskelig å legge fra seg ... Min krig med Putin er dels en John Grisham-aktig thriller, dels business- og politiske memoarer.»

New York Times

«... en fengslende beretning om Browders reise gjennom den tidlige russiske kapitalismen ... Begynner som en dannelsesroman og ender som en gresk tragedie ... 'russiske historier har aldri en lykkelig slutt', forteller Magnitskij Browder ... Kanskje ikke, men de har inspirerende slutt.»

Washington Post

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Min krig med Putin:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv