Min side Kundeservice Bli medlem

Barn igjen

søm og strikk, mest til barn og litt til mor

Inspirasjonskilden er hentet fra 60- og 70- tallets enkle og fargeglade barneklær. Bruk gjerne avlagte duker, klær og sengetøy.

Alle modellene er romslige med god bevegelsesfrihet slik at barna kan leke og utfolde seg fritt. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Inspirasjonskilden er hentet fra 60- og 70- tallets enkle og fargeglade barneklær. Bruk gjerne avlagte duker, klær og sengetøy.

Alle modellene er romslige med god bevegelsesfrihet slik at barna kan leke og utfolde seg fritt. Du vil også finne enkel strikk til barn og noen modeller til mor. Fargeglade tepper i lappeteknikk, hekling og strikking finner du også.

Denne boken passer for alle om du er nybegynner eller har litt mer erfaring med søm og strikk.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
69
ISBN
9788202292348
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
28 x 20 cm

Medlemmers vurdering

L
Lena – 08.08.2011

– Denne boken har jeg brukt mye! Enkle fine mønstre og ideer med muligheter for variasjoner i massevis. Her kan man sy til barna av nye og gamle stoffer, metervare eller avlagt sengetøy. Modellene er enkle å sy, også for en nybegynner. En bok jeg anbefaler!

S
Siti – 22.02.2011

– Bortsett fra et par ok plagg er jeg lite imponert over denne boka. Klærne er harry og ser billige og rare ut. Kommer nok ikke til å lage noe fra denne boka..

G
Gilja – 07.10.2009

– Det faktum at denne boken kom ut i 2009 sjokkerer meg stort, da innholdet er så eksepsjonelt gammeldags og harry at en nesten får vondt simpelthen ved tanken! Her er det skrikende, duse og rare farger som gjelder, gjerne med mønster og sammensetninger som skriker om det tidlige seksti-tall. Jo, boken tar utgangspunkt i 60- og 70-tallet, og legger ikke skjul på at dette er en bok som skal hylle oppskriftene og mønstrene fra den tiden. Men ærlig talt, foruten enkelte fine kjoler og artige gensere til unge barn, er dette en bok som egentlig burde gå seg selv i sømmene og huske på at vi lever i 2009. Selv kunne jeg tenkt meg en bok som hyller strikkemønster fra 1920-30 tallet, da dette er farger og mønster som er både tradisjonelle, fargekloke og kommer igjen i dagens motebilde!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barn igjen:

Poncho

Denise Samson
Innbundet 
363,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv