Meny
 
Barnestrikk fra paelas - Frida Farstad Brevik

Barnestrikk fra paelas

; Siri Hoftun ; Trude Melhus Rognstad ; Terje Farstad Brevik (Fotograf) ; Frida Farstad Brevik (Fotograf) ; Kjetil Nordø (Fotograf) ; Trude Melhus Rognstad (Fotograf)

Leken strikkebok fra paelas!
paelas er et lite norsk firma som siden våren 2014 har solgt strikkeoppskrifter på barneklær via www.paelas.com. I løpet av kort tid har de fått mye oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt. Les mer
Vår pris
279,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 279,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Leken strikkebok fra paelas!
paelas er et lite norsk firma som siden våren 2014 har solgt strikkeoppskrifter på barneklær via www.paelas.com. I løpet av kort tid har de fått mye oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt. Nå har de tre kreative gründerne bak strikkesuksessen tatt steget videre og laget denne lekne boken, som inneholder rundt 50 nye oppskrifter til gutter og jenter i alderen 0-8 år. Men du finner også oppskrifter på klassikere som pixielue, paelas krage og popcorn-shorts.

Oppskriftene gjør bruk av en rekke strikketeknikker med ulik vanskelighetsgrad, og forfatterne byr på strikkedesign som gir rom for kreativitet og valgfrihet.

paelas har laget en strikkebok med inspirerende farger, stemninger, strukturer og garnkvaliteter som fortjener en plass på enhver strikkelskers kaffebord. I tillegg inneholder boken en grundig strikkeskole.Rettelser til barnestrikk fra paelas(pdf, 234,74 kB)
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788205544840
Utgave: 1. utg.
Format: EPUB
Filstr: 36.5 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger