Barselstrikk

nybegynnervennlig strikk fra 0-2 år

Å STRIKKE TIL EN LITEN BABY ER EN KJÆRLIGHETSERKLÆRING
Barselstrikk inneholder 18 nybegynnervennlige strikkeoppskrifter, som alle kan greie. Oppskriftene er skrevet uten bruk av forkortelser og uten alt for avanserte teknikker, og flere av oppskriftene har dessuten bildeguide, sa. Les mer
Vår pris: 299,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Kommer til lager 21.05.19

Om boka

Å STRIKKE TIL EN LITEN BABY ER EN KJÆRLIGHETSERKLÆRING
Barselstrikk inneholder 18 nybegynnervennlige strikkeoppskrifter, som alle kan greie. Oppskriftene er skrevet uten bruk av forkortelser og uten alt for avanserte teknikker, og flere av oppskriftene har dessuten bildeguide, sa. det blir lettere å forsta. fremgangsmåten.
Utover oppskriftene inneholder boken ogsa. gode ra.d til hjemmestrikkede barselgaver og gode ra.d til nye strikkere - samt et avsnitt om valg av garn og materialer til oppskriftene.
Alle bokens oppskrifter er unisex og kan dermed brukes av ba.de gutter og jenter. Oppskriftene kommer i str. 0 mdr. - 24 mdr, men flere av dem ga.r helt ned i str. prematur. Boken inneholder alt fra cardigans og gensere til drakter og sma. vintersett. Dessuten er det oppskrifter pa. tilbehør som smokkesnor og et lekkert teppe, som har en like vakker bakside som forside.

Fakta