Min side Kundeservice Bli medlem

Broderi på strikk

broderimotiver - teknikker - strikkeoppskrifter

Skap fantastiske strikkeplagg og tilbehør ved å brodere på unike motiver. Broder på strikkeplagg du allerede har, eller strikk én av de mange genserne og plaggene du får oppskrift på i Broderi på strikk.

Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Skap fantastiske strikkeplagg og tilbehør ved å brodere på unike motiver. Broder på strikkeplagg du allerede har, eller strikk én av de mange genserne og plaggene du får oppskrift på i Broderi på strikk.


Diana Loug står bak @gollestrikk på Instagram og imponerer og engasjerer med sine vakre strikkeplagg og tilbehør med broderte motiver. I Broderi på strikk deler hun spennende broderimotiver og strikkeoppskrifter for voksne, og sine aller beste tips for å lykkes med å brodere på strikkede klær og tilbehør.


Ingenting er morsommere enn å skape noe helt spesielt og personlig. I denne boken lærer du hvordan du kan brodere nydelige motiver på strikk ved hjelp av enkle teknikker, og du får grunnmønstre på gensere, jakke, vest, pannebånd og hatt som du kan strikke. Ved å kombinere med ett av de mange broderimotivene i boken, kan du skape et helt eget uttrykk på ditt strikkeplagg.


I Broderi på strikk lærer du å brodere store og små blomstermotiver, bær og hjerter, nordiske og rene motiver – og andre detaljer med særpreg. Noe er fargesterkt, andre plagg og motiver har et mer dempet uttrykk. Her er noe for alle – i alle aldre. Du får dessuten tips til hvilken type garn som egner seg best til det strikkeplagget du vil brodere på.


Diana Loug viser deg hvordan du lykkes med tradisjonelle broderiteknikker steg for steg og oppskriftene er enkle å lykkes med. Ved å brodere på strikkede plagg eller tilbehør du ikke lenger bruker, eller som har fått hull eller flekker, kan du forlenge levetiden på klærne.


Så sett deg godt til rette, kos deg og skap enkel broderikunst! Kanskje er du allerede hektet på strikk? Nå er det en fare for at du også blir bitt av broderibasillen.


Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
233
ISBN
9788202802387
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Broderi på strikk
Format
26 x 20 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Broderi på strikk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Votter

Nina Granlund Sæther
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv