Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Den store sokkeboka

45 unike strikkeoppskrifter

Trodde du sokker først og fremst var ensfarget - kanskje til nød med noen striper? Da må du tro om igjen! I denne boka får du 45 unike design i de herligste mønstre og farger, perfekt til å strikke kreative og personlige sokker. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Da Jorid var liten, gikk de fleste med grå ullsokker, såkalte "lesta", strikket i garn spunnet av den groveste og lengste ulla på sauen, fordi den var den sterkeste. Som ekstra pynt kunne sokkene i beste fall ha noen omganger øverst i skaftet i en annen farge enn grått. Det var først da Jorid ble voksen hun oppdaget at ikke bare kofter og gensere, men også sokker, kunne dekoreres med ulike farger og mønstre. Og resultatet av denne begeistrede oppdagelsen finner du i Den store sokkeboka. Her er sokker i alle regnbuens farger og spennende mønstre, fra helt enkle striper til blomster, dyr og figurer, alle designet av forfatteren selv.

Hvis du ikke er en erfaren strikker, er sokker et godt sted å starte. Det er lett å lære, og går fort å få ferdig. Oppskriftene er grundig forklart med tydelige diagrammer og instruktive foto. Og vi kan love at har du først lært deg å strikke grunnoppskriften, går resten som fot i hose!

 

Medlemsvurdering:
Det er mange fine mønster og sokker i boken . Alt står godt forklart så det er ikke vanskelig for en nybegynner å bruke boken.

Berit Stegane

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Vega forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
189
ISBN
9788282114981
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
27 x 20 cm
Nr
8090335

Medlemmers vurdering

S
Sol – 24.09.2018

– Superbra

B
Berit Stegane – 13.08.2018

– Det er mange fine mønster og sokker i boken . Alt står godt forklart så det er ikke vanskelig for en nybegynner å bruke boken.

E
Edna – 04.07.2018

– Mange fine mønstre, men sliter med å forstå hvilket garn som er brukt til de forskjellige og få mønstrene til å stemme med maskeantallet. Jeg klarte heller ikke å forstå hvordan svigermoroppskriften fungerer. Men jeg brukte min egen oppskrift på sokker og forsøkte å tilpasse mønstrene til det.

H
Hanne Marie Sørum – 15.11.2016

– Den store sokke boka

T
Tine Løhre – 14.10.2016

– Har allerede votter boka, og mange av sokkene matcher mønster med vottene. Mønstrene er godt beskrevet så også uerfarne strikkere vil nok ha glede av boka siden Mønstrene er så godt forklart, selv om de ser vanskelige ut.

M
Monica – 13.10.2016

– Flott bok med masse fine sokke oppskrifter i alle størrelser. Anbefales.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den store sokkeboka:

Bernt
Ny!

Bernt

Erica Berntsen
Innbundet 
429,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv