Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Den strikkeboka

en verden full av farger!

Har du fram til nå hatt et litt ubevisst forhold til de ulike fargene og hvordan de påvirker oss? Kari Hestnes bruker eldgammel, østlig kunnskap om hvordan chakraene, energisentrene våre, er nært knyttet til de ulike fargene. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Har du fram til nå hatt et litt ubevisst forhold til de ulike fargene og hvordan de påvirker oss? Kari Hestnes bruker eldgammel, østlig kunnskap om hvordan chakraene, energisentrene våre, er nært knyttet til de ulike fargene. Rødt skaper energi, gult nærer intellektet og blått gjør oss åpne for å kommunikasjon.

Hestnes tar leseren med på en reise gjennom fargesirkelen og viser 48 tidløse og elegante design som passer både til hverdags og fest. Her finner du alt fra lekkert tilbehør, herlige kosegensere og vakre kofter. Vanskelighetsgraden spenner fra det helt enkle til det mer kompliserte, slik at både nybegynneren og den erfarne strikker kan finne sin favoritt. De fleste teknikker er representert, blant annet hullstrikk, mønsterstrikk, fletter og relieffstrikk.

Kari Hestnes har arbeidet med strikkedesign i mer enn 30 år og har startet opp, og drevet garngrossist firmaet Du Store Alpakka med sin mann Per fram til 2012. Hun har gitt ut 11 strikkebøker, "Den strikkeboka" er den 12.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Arneberg
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
216
ISBN
9788282201438
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
28 x 22 cm

Medlemmers vurdering

P
Piippos Palett – 29.10.2018

– I denne boken er det mange gode oppskrifter. De er gode fordi det er anvendelige plagg som passer for alle aldere og kjønn, også for kvinnekropper som ikke er radmagre. Det jeg liker spesielt godt er at det er flere oppskrifter for garnet Pus. Har strikket flere av dem, og oppskriftene er lett å forstå og følge. Den er godt illustrert med flere bilder av hvert plagg, samt inspirerende og fargeglade bilder av garn. Oppskriftene er ikke vanskelige, men har likevel det lille ekstra som gjør plagget spesielt.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den strikkeboka:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Wiola

Kristin Wiola Ødegård
Innbundet 
409,- 449,-
 

Strikk

Lene Holme Samsøe
Innbundet 
399,- 439,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv