Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Hardbarka strikk

maritime plagg for hele familien

«Dette er en litt annerledes strikkebok. For egentlig er ikke jeg en som strikker, eller det vil si, jeg var ikke en strikker. Om jeg klarer å formidle historien rett, kommer du til å kjenne på mange følelser, og kanskje finner du trøst om du har opplevd noe lignende. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

«Dette er en litt annerledes strikkebok. For egentlig er ikke jeg en som strikker, eller det vil si, jeg var ikke en strikker. Om jeg klarer å formidle historien rett, kommer du til å kjenne på mange følelser, og kanskje finner du trøst om du har opplevd noe lignende. Denne boken handler om min sønn Casper Johan, og om hvordan strikkingen ble en viktig del av livet mitt. Hvert plagg har sin helt egen historie, spunnet i kjølvannet av alt som skjedde mens Casper levde, og i tiden etterpå.»

Robert Torrissen er i dag mest kjent som sjømannen bak den populære Instagram-kontoen
Hardbarka, der han deler sine særegne maritime strikkeplagg. I denne boken deler Robert sin og familiens historie om sønnen Casper, som ikke rakk å fylle sitt første år, og forteller hvordan strikking ble noe håndfast å gripe fatt i, midt i ventingen på det uunngåelige.

Gjennom sin sterke fortelling viser han at strikkingen og oppskriftene kan gi trøst og håp til alle som må gå gjennom en sorg som det er vanskelig å sette seg inn i.
Roberts lune og vakre strikkeplagg bærer alle med seg en historie og et budskap om familie, samhold, kjærlighet - og om vårt forhold til kulturen og den storslåtte nordnorske naturen.

Detaljer

Forlag
Frisk
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
207
ISBN
9788284370651
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Hardbarka strikk
Format
28 x 22 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hardbarka strikk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv