Min side Kundeservice Bli medlem

Inspirerende norske strikkemønstre

«Dette er en fantastisk bok ... den går rett tilbake til kilden.»

Strikk på landet

Moderne farger og snitt møter klassiske, norske strikkemønstre! I denne praktfulle strikkeboken finner du oppskrifter på vakre og moderne plagg, basert på diagrammene i Annichen Sibbern Bøhns klassiker Norske strikkemønstre fra 1929. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Moderne farger og snitt møter klassiske, norske strikkemønstre! I denne praktfulle strikkeboken finner du oppskrifter på vakre og moderne plagg, basert på diagrammene i Annichen Sibbern Bøhns klassiker Norske strikkemønstre fra 1929. Boken var landets første samling av tradisjonelle, norske strikkemønstre og har siden blitt et samleobjekt og en inspirasjonskilde for ivrige strikkere og designere i innland og utland. Med utgangspunkt i disse klassiske mønstrene, har strikkedesigner Wenche Roald laget nye oppskrifter på varierte og flotte strikkeplagg til hele familien - fra kofter og gensere til luer, votter og babytepper. Som en bonus får du også med Annichen Sibbern Bøhns Norske strikkemønstre fra 1929, her trykket opp i sin originale form og lagt ved bakerst i boken. Samlet er dette et inspirerende verk for både nye og viderekomne strikkere, og for deg som ønsker å tenke kreativt i egne strikkeprosjekter!

Medlemsvurdering:
Utmerket bok for alle oss som liker å ha et lite bibliotek av strikkemønstre, og vil ha noe til å tette eventuelle hull i samlingen. Fungerer også helt fint bare som strikkebok.

Kristin Sofie

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Font
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
269
ISBN
9788281694989
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
29 x 25 cm
Nr
8139482

Bla i boka

Anmeldelser

«Dette er en fantastisk bok ... den går rett tilbake til kilden.»

Strikk på landet

«Wenche Roald er en av de aller beste og mest talentfulle strikkedesignere akkurat nå, og boken er så viktig for norsk strikkehistorie ... Denne boken er gull, og jeg kan bare anbefale den.»

Skeindeer Knits

Medlemmers vurdering

K
Kristin Sofie – 03.05.2019

– Utmerket bok for alle oss som liker å ha et lite bibliotek av strikkemønstre, og vil ha noe til å tette eventuelle hull i samlingen. Fungerer også helt fint bare som strikkebok.

E
Else – 05.03.2019

– Veldig mange fine mønster:-)

K
Karin Myklebust – 28.01.2019

– Nydelig!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Inspirerende norske strikkemønstre:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
 

Volga

Geir Pollen
Innbundet 
409,- 449,-
 

Wiola

Kristin Wiola Ødegård
Innbundet 
409,- 449,-
 
Klompelompe
Ny!

Klompelompe

Hanne Andreassen Hjelmås
Innbundet 
375,- 429,-
 

Logg inn

Handlekurv