Min side Kundeservice Bli medlem

Islandske vottar

Varme og vakre vottar.

Eit par strikka vottar med vakkert mønster av godt garn er ein skatt som skal brukast og nytast i årevis. Her får du oppskrifter på vakre, varme og slitesterke islandske vottar. Les mer

349,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Varme og vakre vottar.

Eit par strikka vottar med vakkert mønster av godt garn er ein skatt som skal brukast og nytast i årevis. Her får du oppskrifter på vakre, varme og slitesterke islandske vottar. Boka byr på eit mangfald av teknikkar, mønster og stilar, og alle dei ulike vottane har si eiga historie.
Det einaste tekstilmuseet på Island ligg i bygda Blöndós nord på øya. Der finst det ei unik samling med vottar frå 1800- og 1900-talet. I denne boka får du desse gamle og tradisjonelle vottane i nye og moderne versjonar. Oppskriftene er moderniserte og mønstera rekonstruerte.

Her er vottar for den nye strikkaren, men også den erfarne. Boka inneheld bilete av dei gamle vottane som finst på museet, men også strikka opp i nye og ulike fargar for inspirasjon. Boka har trinnvise instruksjonar som er nyttige same kor erfaren ein med strikking.

Gudrún Hannele Henttinen er utdanna innan tekstil, og har undervist i strikking i mange år. I meir enn eit tiår har ho også vore eigar av garnbutikken Storkurinn i Reykjavik.

Detaljer

Forlag
Samlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Nynorsk
Sider
272
ISBN
9788234013485
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Íslenskir vettlingar
Format
24 x 20 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Islandske vottar:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv