Knitting for Olive

klassiske og tidløse strikkeoppskrifter

Ny strikkebok med 20 oppskrifter på vakker, tidløs strikk med de fineste detaljene og i delikate farger - et must!
I de siste årene har mange blitt revet med av den store strikkebølgen - det er hyggelig å strikke, du slapper av og kan la tankene vandre mens strikkepinnene går. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Ny strikkebok med 20 oppskrifter på vakker, tidløs strikk med de fineste detaljene og i delikate farger - et must!
I de siste årene har mange blitt revet med av den store strikkebølgen - det er hyggelig å strikke, du slapper av og kan la tankene vandre mens strikkepinnene går. Hvis du er en av dem som fryder seg over alle de fantastiske garnkvalitetene som har dukket opp i det siste, og som også leter etter inspirasjon til sitt neste strikkeprosjekt, er denne nye boken fra Knitting for Olive perfekt for deg.

Knitting for Olive er kjent og elsket i hele Norden for garnkvalitetene sine og for de vakre, moderne og klassiske strikkedesignene for kvinner i alle aldre og størrelser, og til strikkere på alle nivå. Boken inneholder 20 oppskrifter på tidløse gensere, jakker, topper, luer og skjerf, og de små detaljene er tenkt nøye gjennom. Modellene varierer fra enkle, glattstrikkede design til de vakre, effektfulle mønstrene som Knitting for Olive er så godt kjent for. Noen av oppskriftene er velkjente Knitting for Olive-klassikere, mens ni av dem er helt nye og har nettopp blitt sluppet av pinnene hos de erfarne strikkeekspertene bak Knitting for Olive.

De godt gjennomarbeidede oppskriftene har størrelser opp til 4XL og er skrevet på et lettfattelig språk. Noen av dem er for nybegynnere og rett på sak, andre er for den litt mer øvede strikkeren og krever litt mer erfaring. På nettsiden til Knitting for Olive finner du instruksjonsvideoer der de ulike teknikkene blir gjennomgått. Uansett hvilket mønster du drømmer om å strikke, er det hjelp å finne - slik at du alltid kan være sikker på å få et godt resultat.

Med denne boken sikrer du deg en stor samling kvalitetsoppskrifter og vakre strikkeprosjekter i lang tid fremover. De er alle ledsaget av illustrerende bilder tatt i vakre omgivelser i København.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
267
ISBN
9788205558427
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Knitting for Olive
Format
28 x 24 cm
Nr
8190178

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Knitting for Olive:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv