Strikk til alle anledninger

I Strikk til alle anledninger har Helle Siggerud latt seg inspirere av livets faser og omskapt det hele til vakre og bruksvennlige plagg. Helle er kjent for sine figurnære plagg og gode snitt, og hun har alltid noen små detaljer med som gir plagget det lille ekstra. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I Strikk til alle anledninger har Helle Siggerud latt seg inspirere av livets faser og omskapt det hele til vakre og bruksvennlige plagg. Helle er kjent for sine figurnære plagg og gode snitt, og hun har alltid noen små detaljer med som gir plagget det lille ekstra. Boken har flest plagg til kvinner, men her er også flotte design til barn og herrer - og ett til Albert, en liten hund.

Boken er delt inn i seks faser - Storken kommer, Barndom, Småfolk og røvere, På egne ben, Dronning for en dag og Veien videre. I hver del får du innledninger om denne perioden i livet, men fokuset er Helles oppskrifter og bruk av farger og detaljer. Det er oppskrifter på over 30 vakre strikkedesign, blant dem finner du jakker, gensere, vester, sjal, votter og annet tilbehør, i tillegg til en nydelig dåpskjole. Helt bakerst finner du sømbeskrivelser på noen enkle plagg, og en herlig filledokke med kjole og strikket lue.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
176
ISBN
9788202627126
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Strikk til alle anledninger
Format
29 x 22 cm
Nr
8161828

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Strikk til alle anledninger:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Strikk

Lærke Bagger
Innbundet 
363,- 399,-
 

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
439,-
 

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
589,-
 
Eden
Ny!

Eden

Auður Ava Ólafsdóttir
Innbundet 
429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv