Meny
 

Strikk til barnehagebarn

; Tove Breistein (Illustratør)

For at ungene skal ha det bra i barnehagen, må de være passe varme. Ull innerst, deretter gjerne et varmt mellomlag under dressen. Alle oppskriftene i denne boka gir maksimal bevegelsesfrihet og lekeglede! Les mer
Vår pris
305,-
Spar
44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 305,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Strikk til barnehagebarn

For at ungene skal ha det bra i barnehagen, må de være passe varme.  Ull innerst, deretter gjerne et varmt mellomlag under dressen. Alle oppskriftene i denne boka gir maksimal bevegelsesfrihet og lekeglede!

Her finner du oppskrifter på alt barnehagebarna trenger av strikkeklær, blant annet teppe, luer, votter, halser, sokker, ullbukser, tynt ullundertøy, jakker, gensere, dresser og hverdagskjoler. Klærne er tilpasset ulike årstider, samt inne- og utebruk. Alle plaggene er strikket i Sandnes garn og er enkle å strikke, praktiske og slitesterke.

Boka inneholder også gode tips og råd, både når det gjelder selve strikkingen, men også av mer hverdagspraktisk art – som for eksempel: Strikk mange votter og sokker i samme farge, så kan barnet miste en uten at det blir krise, og du slipper å lete etter vott/sokk nummer to i morgenstresset. Skulle ønske jeg hadde tenkt på det!

Oppskriftene går fra 1 til 6 år.  Boka er på nynorsk.

Fakta