Meny
 
To raske pinner - Kristin Wiola Ødegård

To raske pinner

; Sofie Ødegård (Illustratør)

Et must i strikkeboksamlingen! Flotte oppskrifter til både dame, herre og barn.


Retromønster og kofter er populære trender, og denne boken er viet flere flotte oppskrifter i denne stilen? til både dame, herre og barn. Les mer

Vår pris
349,-
Spar
50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Et must i strikkeboksamlingen! Flotte oppskrifter til både dame, herre og barn.


Retromønster og kofter er populære trender, og denne boken er viet flere flotte oppskrifter i denne stilen? til både dame, herre og barn. Men her finner du så mye mer. I tillegg til plagg med inspirasjon fra norske tradisjonsmønstre får du også oppskrifter på trendy og lettstrikkede plagg som finnes i dagens motebilde. Denne boken vil gi inspirasjon og strikkelyst til både nye og erfarne strikkere, og med Sofie Ødegårds fantastiske bilder blir plaggene presentert på en tøff og unik måte.


Designer og forfatter Kristin Wiola Ødegård presenterer hele 40 modeller i denne boken: gensere, jakker, kofter, ponchoer, skjerf og luer. To raske pinner inneholder mange og varierte prosjekter. Modellene er i hovedsak for dame, men du finner også modeller til herre, som bl.a. Retrogenser for gutta, Herrer i Hardanger og Hettegenser. Det er også noen oppskrifter på barneplagg.


Har du lyst til å strikke mønster med flere farger, tråder eller tykke pinner, er dette boken for deg. Boken inneholder også en grundig strikkeskole og en unik masketabell som hjelper deg hvis strikkefastheten ikke stemmer.


Kristin Wiola Ødegård (født 1970) er selvlært innen design. Hun jobber hos Tjorven Garn i Oslo og har levert design til garnprodusenter og magasiner i en årrekke. Hun har tidligere utgitt. Strikk med raske pinner.(2014).

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 165
ISBN: 9788205478077
Utgave: 1. utg.
Format: 27 x 21 cm
Nr: 8064105
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger