Meny

Masteroppgaven i GLU

I forbindelse med masteroppgaven skal lærerstudenten gjennomføre et selvstendig forskningsarbeid. For noen kan det høres overveldende ut. I denne innføringsboken gis det en bred beskrivelse av forskningsprosessen som ligger til grunn for et masterprosjekt, fra start til slutt. Les mer
Vår pris
399,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Vår pris: 399,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

I forbindelse med masteroppgaven skal lærerstudenten gjennomføre et selvstendig forskningsarbeid. For noen kan det høres overveldende ut. I denne innføringsboken gis det en bred beskrivelse av forskningsprosessen som ligger til grunn for et masterprosjekt, fra start til slutt.
For å vise de ulike vurderingene studenten må gjøre i planleggingen, gjennomføringen og vurderingen av forskningsarbeidet, er boken delt inn i flere deler. Vitenskapsteori, forskningsspørsmål, litteratursøk, forskningsetikk, metode, forskningsdesign, analyse og formidling er sentrale temaer som blir tatt opp.
Masteroppgaven i GLU er rettet mot studenter i grunnskolelærerutdanningene som skal skrive masteroppgave, men den kan også være nyttig ved andre FoU-prosjekter eller for studenter i nærliggende studier.
Høyoppløst bilde
Sigve Høgheim er førsteamanuensis i pedagogikk ved Høgskulen på Vestlandet, campus Sogndal. Han har undervisningserfaring i forskningsmetode og design på bachelor- og masternivå og har publisert flere internasjonale vitenskapelige artikler innenfor pedagogisk psykologi.


Fakta