Meny

Senior power

styrketrening for eldre

; Michail Tonkonogi ; Hanne J. Aas (Oversetter)

Når man blir eldre, henger kanskje ikke kroppen med på samme måte som tidligere. Kanskje mangler man de siste kreftene i beina for å komme seg opp den bratte bakken, eller så har man gjerne ikke nok styrke i armene til å måke snø utenfor garasjen. Les mer
Vår pris
369,-
Spar
36,-

Veil. pris: 405,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Vår pris: 369,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 405,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

Når man blir eldre, henger kanskje ikke kroppen med på samme måte som tidligere. Kanskje mangler man de siste kreftene i beina for å komme seg opp den bratte bakken, eller så har man gjerne ikke nok styrke i armene til å måke snø utenfor garasjen. Dette er helt naturlig og rammer oss alle i takt med at vi blir eldre.
Men det finnes en måte å bryte trenden på. Styrketreningen er minst like bra for helsen som kondisjonstrening - om ikke bedre - og reduserer også risikoen for å rammes av for eksempel demens, fedme og hjerte-/karsykdommer.
Senior power - styrketrening for eldre inneholder omfattende treningsprogrammer med styrkeøvelser som er enkle å utføre både hjemme og på treningssenteret.
Michail Tonkonogi er professor i medisinsk vitenskap ved Högskolan Dalarna og en av Sveriges fremste eksperter og forskere innenfor fysisk trening og helse.
Helena Bellardini er høyskoleadjunkt i medisinsk vitenskap og forsker innenfor området fysisk aktivitet for eldre voksne. Helena er utdannet fysioterapeut og er en anerkjent ekspert innenfor test- og treningslære.

Fakta