Meny
 

Styrkebibelen for jenter

alt du trenger å vite om styrketrening fra A til Å

; Mona Nordøy (Illustratør) ; Leah Reena Goren (Illustratør)

Styrketrening gir deg en velproporsjonert kropp og en rekke helsefordeler. Lista er lang, og noen av fordelene er at det styrker skjelettet, musklene og leddene så vi takler dagliglivets krav i større grad, det forebygger belastningsskader og beinskjørhet, det styrker hjerte og lunger, det gjør fordøyelsen bedre, minsker risikoen for depresjoner, forbedrer kroppskontroll, balanse og koordinasjon, forbedrer kroppsholdningen, øker hvileforbrenningen din, og ikke minst øker det selvtilliten din. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Styrketrening gir deg en velproporsjonert kropp og en rekke helsefordeler. Lista er lang, og noen av fordelene er at det styrker skjelettet, musklene og leddene så vi takler dagliglivets krav i større grad, det forebygger belastningsskader og beinskjørhet, det styrker hjerte og lunger, det gjør fordøyelsen bedre, minsker risikoen for depresjoner, forbedrer kroppskontroll, balanse og koordinasjon, forbedrer kroppsholdningen, øker hvileforbrenningen din, og ikke minst øker det selvtilliten din.


I denne boka motiverer og inspirerer Anne Marte Sneve deg til å tre inn i styrketreningens verden med en større forståelse av hvordan kroppen vår fungerer. La deg friste av resultater som blant annet mer overskudd, energi, velvære, sprettrumpe og bedre holdning. What's not to like?


Bruk boka som et oppslagsverk, eller les den fra perm til perm. Bli en sterkere utgave av deg selv - du vil aldri angre!

Fakta