Meny

Killer-sudoku. 5 vanskelighetsgrader med tidsangivelse

Hanne McBrides Killersudoku hører hjemme i kategorien for bøker det er vanskelig å legge fra seg. Enhver sudokufantast med respekt for seg selv, kan ha mye moro med den ekstra twisten som killerbrettene byr på. Les mer
Vår pris
87,-
Spar
12,-

Veil. pris: 99,-  (Andre trykkede produkter)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Andre trykkede produkter
Legg i Legg i ønskeliste
Andre trykkede produkter
Legg i Legg i ønskeliste
Vår pris: 87,-
Spar: 12,-

Veil. pris: 99,-  (Andre trykkede produkter)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Hanne McBrides Killersudoku hører hjemme i kategorien for bøker det er vanskelig å legge fra seg. Enhver sudokufantast med respekt for seg selv, kan ha mye moro med den ekstra twisten som killerbrettene byr på.


Spillet bygger på vanlige sudokuprinsipper, slik du kjenner dem fra den klassiske hjernetrimmen. Men killersudoku har en ekstra, grusom dimensjon: nemlig bur! Forklaringen på hva det er, finner du i bokas innledning.


Brettene i boka har fem vanskelighetsgrader med tidsangivelse. De krever likevel sjelden mer enn én time å fullføre, og drevne løsere av både sudoku og kakuro bør ha en fordel. Løsningen på brettene finner du bak i boka.


Tør du prøve?


Hanne McBride har fått æren for å ha introdusert nordmenn for sudoku, dette lille japanske tallbrettet som utfordrer logikken din. Hun står bak flere sudokubøker.

Fakta