Min side Kundeservice Bli medlem

Helsevurderinger og sykepleiedokumentasjon

Boken tar utgangspunkt i et vidt helsebegrep og beskriver pasientens rett til helsehjelp og helsepersonells plikter etter helselovgivningen. Den beskriver detaljert både innholdet i og ulike metoder ved innsamling av helseopplysninger og utdyper hvordan sykepleiere resonnerer og tar kliniske beslutninger om helsehjelp i ulike situasjoner. Les mer

519,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Boken tar utgangspunkt i et vidt helsebegrep og beskriver pasientens rett til helsehjelp og helsepersonells plikter etter helselovgivningen. Den beskriver detaljert både innholdet i og ulike metoder ved innsamling av helseopplysninger og utdyper hvordan sykepleiere resonnerer og tar kliniske beslutninger om helsehjelp i ulike situasjoner.
Boken består av fire hoveddeler: grunnlaget for kliniske helsevurderinger innhenting av helseopplysninger - datasamlingen klinisk resonnering og beslutningstaking - vurderinger klinisk sykepleiedokumentasjon, samhandling og muntlig formidling
Boken bidrar med kunnskap som kan anvendes for å systematisk observere, vurdere, beslutte, iverksette og dokumentere hensiktsmessige sykepleietiltak samt evaluere effekten av disse og justere ved behov. Boken ivaretar formålet og kravene i forskrift om nasjonal retningslinje for sykepleierutdanning, som stiller krav til sykepleierens kunnskaper, ferdigheter og kompetanse.
Boken beskriver bruken av ulike digitale løsninger for dokumentasjon av pasientopplysninger, vurderinger og helsehjelp, og diskuterer hvordan sykepleieren kan understøtte pasienters og pårørendes ressurser, mestringsmuligheter og medvirkning. Dette gjør boken til et relevant og praktisk verktøy for sykepleiere og sykepleierstudenter og kan anvendes aktivt både i kommune- og spesialisthelsetjenesten og i psykisk helsearbeid.
Forfatterne har i flere år arbeidet med undervisning og veiledning av studenter på ulike utdanningsnivåer innen helse. Boken bygger på forskning, forfatternes erfaringer og tilbakemeldinger fra sykepleiestudenter, lærere og sykepleiere forfatterne har møtt i sitt arbeid.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
343
ISBN
9788245021424
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Helsevurderinger og sykepleiedokumentasjon
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Helsevurderinger og sykepleiedokumentasjon:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Surdeig

Casper André Lugg
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv