Meny
Avansert klinisk allmennsykepleie i kommunale helse- og omsorgstjenester - Rita Jakobsen

Avansert klinisk allmennsykepleie i kommunale helse- og omsorgstjenester

Rita Jakobsen (Redaktør) ; Ådel Bergland (Redaktør) ; Adelheid H. Hillestad (Redaktør) ; Kari Lislerud Smebye (Redaktør)

Avansert klinisk allmennsykepleie i kommunale helse- og omsorgstjenester tar utgangspunkt i læringsutbytter fra forskrift om nasjonal retningslinje for masterutdanning i avansert klinisk allmennsykepleie. Les mer
Vår pris
749,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 749,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Avansert klinisk allmennsykepleie i kommunale helse- og omsorgstjenester tar utgangspunkt i læringsutbytter fra forskrift om nasjonal retningslinje for masterutdanning i avansert klinisk allmennsykepleie. Boken bygger på de fire kompetanseområdene i forskriften:

- klinisk vurderings-, beslutnings- og handlingskompetanse

- helsekompetanse, pasientopplæring og veiledning

- faglig ledelse og koordinering

- kunnskapsbasert fagutvikling, tjenesteforbedring og innovasjon

Sentralt i boken er vurdering av pasientens helsestatus og sykepleierens handlingskompetanse ved kroniske og komplekse helseutfordringer. E-helse, psykisk helsearbeid, palliativ omsorg og pasientens helsekompetanse er blant temaene som blir behandlet. Det er lagt vekt på pasientforløp og pasientsikkerhet, pleiekultur, faglig ledelse og tjenesteforbedring. Boken bruker narrativer og refleksjonsoppgaver for å synliggjøre en personsentrert og praksisnær tilnærming.

Avansert klinisk allmennsykepleie i kommunale helse- og omsorgstjenester er skrevet for studenter som tar masterutdanning i avansert klinisk allmennsykepleie. Boken er relevant også for sykepleiere og ledere i kommunale helse- og omsorgstjenester.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm akademisk
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 383
ISBN: 9788202660727
Utgave: 1. utg.
Format: 25 x 18 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger