Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Dermatologi

sykepleie ved hudsykdom

Dette er en innføringsbok som gir en oversikt over de viktigste dermatologiske og venerologiske problemstillingene, og sykepleien pasienter med hudsykdommer trenger. Det er lagt vekt på riktig hudstell, hvordan man kan forebygge hudplager og sykdomstilstander, og hvordan man behandler og pleier syk hud. Les mer

499,-
Paperback
Kommer 05.03.2024
Dette er en innføringsbok som gir en oversikt over de viktigste dermatologiske og venerologiske problemstillingene, og sykepleien pasienter med hudsykdommer trenger. Det er lagt vekt på riktig hudstell, hvordan man kan forebygge hudplager og sykdomstilstander, og hvordan man behandler og pleier syk hud.
Det gis en innføring i dermatologiske begreper, og det er et eget kapittel om dermatologiske legemidler og behandlingsmetoder. Vanlige dermatologiske diagnoser, som atopisk eksem og psoriasis, og sykepleien til disse pasientene blir grundig beskrevet. Kapitler om allergi, overfølsomhetsreaksjoner og allergitesting, psykologisk støtte til pasienter som lever med kroniske dermatologiske lidelser, og venerologi og sykepleie til pasienter med venerologiske tilstander er inkludert.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788245018509
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dermatologi:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv