Menneskekroppen

fysiologi og anatomi

Revidert utgave av Menneskekroppen - fysiologi og anatomi.

Denne boken, som er en videreføring av tidligere utgaver av Menneskekroppen (1998 og 2006), er primært beregnet på studenter ved bachelorutdanningen i sykepleie, men passer også for andre grupper innenfor høyere utdanning. Les mer

1099,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Revidert utgave av Menneskekroppen - fysiologi og anatomi.

Denne boken, som er en videreføring av tidligere utgaver av Menneskekroppen (1998 og 2006), er primært beregnet på studenter ved bachelorutdanningen i sykepleie, men passer også for andre grupper innenfor høyere utdanning. Boken gir en grunnleggende forståelse av fysiologiske prinsipper, menneskekroppens bygning og organenes virkemåter.

Det er foretatt en betydelig oppdatering av stoffet når det gjelder faglige nyvinninger. Oppdateringene er spesielt omfattende innenfor emnet immunologi. Boken dekker fullt ut nylig definerte krav til læringsutbytte og faginnhold for emnet Anatomi, fysiologi og biokjemi i bachelorutdanningen i sykepleie.

Boken er rikt illustrert og inneholder en rekke kliniske eksempler, som viser hva som skjer når de regulerende mekanismene ikke lenger fungerer som de skal. Et stort antall spørsmål og margtekster understreker viktige sider ved emnene.

Boken dekker læringsutbyttebeskrivelser og faginnhold for emnet anatomi, fysiologi og biokjemi for bachelorstudiet i sykepleie.

I den tilhørende arbeidsboken finner du ulike typer oppgaver og illustrasjoner som vil lette tilegnelsen av stoffet og hjelpe studenter til å få en bedre forståelse av fysiologiske prinsipper, hvordan kroppen er oppbygd, og hvordan organene fungerer. Det er fasit til alle oppgavene.

Bruker du Menneskekroppen i undervisningen? Klikk her for digitalt støttemateriale til undervisningen i menneskekroppen.

Se innholdsfortegnelsen her:

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
666
ISBN
9788205504820
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Menneskekroppen
Format
29 x 22 cm
Serie
Menneskekroppen

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Menneskekroppen:

Frisk

Vegard Bruun Bratholm Wyller
Innbundet 
1199,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Mitt rom

Svein Tore Bergestuen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv