Meny
Psykologi for sykepleiere - 
      Lena Wiklund Gustin
    
      Hilde Strømsnes

Psykologi for sykepleiere

; Hilde Strømsnes (Oversetter)

Psykologi for sykepleiere introduserer psykologiske teorier og begrep som er viktige for forståelsen av mennesket som pasient, pårørende og sykepleier. Hovedhensikten med boken er å gi leseren en bedre innsikt i hvordan mennesker fungerer på et psykologisk plan og gi støtte til de vurderingene en sykepleier må gjøre i sin daglige yrkesutøvelse. Les mer
Vår pris
589,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 589,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Psykologi for sykepleiere introduserer psykologiske teorier og begrep som er viktige for forståelsen av mennesket som pasient, pårørende og sykepleier. Hovedhensikten med boken er å gi leseren en bedre innsikt i hvordan mennesker fungerer på et psykologisk plan og gi støtte til de vurderingene en sykepleier må gjøre i sin daglige yrkesutøvelse.
Ambisjonen er å understøtte sykepleierens bruk av psykologiske teorier med utgangspunkt i eget profesjonsansvar og det omsorgsvitenskapelige perspektivet som profesjonen lener seg på.
Denne nye utgaven er gjennomgående oppdatert. En annen nyhet i denne utgaven er fortellingen om Kim som dukker opp i alle kapitlene. Fortellingen vokser fram og utdypes gjennom eksempler og refleksjonsoppgaver.
Målgruppen er bachelorstudenter i sykepleie, men boken vil være nyttig for andre helsefagstudenter og yrkesaktive sykepleiere.
Innholdsfortegnelse og bokutdrag Last ned omslag
Lena Wiklund Gustin er offentlig godkjent sykepleier med videreutdanning i psykisk helsearbeid. Hun er også godkjent psykoterapeut. Nå arbeider hun som professor II ved Universitetet i Tromsø - Norges arktiske universitet (Campus Narvik) samt som dosent ved Mälardalens högskola i Sverige.
Digitalt tilleggsmateriale: På https://site.uit.no/psykhel/ (Psykisk helseportal) finnes miniforelesninger, refleksjonsspørsmål og en egentest som støtte til læring. Her finnes også en lærermodul med forlag til undervisningsaktiviteter.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Fagbokforlaget
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 307
ISBN: 9788245035520
Utgave: 2. utg.
Orig.tittel: Psykologi för sjuksköterskor
Format: 26 x 20 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger