Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Sykepleierens ernæringsbok

Denne femteutgaven inneholder den basiskunnskapen sykepleiere trenger for å ivareta pasientens grunnleggende behov for ernæring, både innenfor forebyggende og helsefremmende arbeid og som en del av pasientens behandling. Les mer

609,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Denne femteutgaven inneholder den basiskunnskapen sykepleiere trenger for å ivareta pasientens grunnleggende behov for ernæring, både innenfor forebyggende og helsefremmende arbeid og som en del av pasientens behandling.
Mat og drikke er en stor del av livet for mange mennesker, og ernæring er en sentral faktor i helsefremmende arbeid og i forebygging og behandling av en rekke sykdommer.

Et sunt og variert kosthold bidrar til at vi holder oss friske, og ved visse sykdommer kan et tilpasset kosthold være den eneste behandlingen som trengs. Andre ganger kan tilstrekkelig og riktig sammensatt ernæring være avgjørende for at en pasient skal tåle den medisinske behandlingen og bli friskere. I enkelte tilfeller kan ernæringsbehandling også ha direkte betydning for pasientens overlevelse. Sykepleiere spiller dermed en svært viktig rolle i arbeidet med å kartlegge ernæringsstatusen og optimalisere kostholdet til hver enkelt pasient.

Boken er oppdatert med ny kunnskap innenfor generell og klinisk ernæring. Den er fortsatt en praktisk rettet bruksbok, egnet både for bachelorstudenter i sykepleie og for sykepleiere i klinisk praksis.

Innholdsfortegnelse:

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
307
ISBN
9788205509252
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Sykepleierens ernæringsbok
Format
24 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sykepleierens ernæringsbok:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv