Verdt å vite om væskebalansen

vann-, elektrolytt- og syre-base-balansen

Analyse av pasientens væskebalanse er sentralt i pleie og behandling av syke mennesker. Boken foreligger nå i 3. utgave.
Boka retter seg først og fremst mot sykepleiere og sykepleierstudenter. Innholdet er ikke på noen måte uttømmende, men behandler det vi anser for å være grunnleggende kunnskap om kroppens væskebalanse. Les mer

339,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Analyse av pasientens væskebalanse er sentralt i pleie og behandling av syke mennesker. Boken foreligger nå i 3. utgave.
Boka retter seg først og fremst mot sykepleiere og sykepleierstudenter. Innholdet er ikke på noen måte uttømmende, men behandler det vi anser for å være grunnleggende kunnskap om kroppens væskebalanse. Av den grunn har vi latt være å presentere ulike terapiformer og gir i stedet praktiske råd og synspunkter på pleie og overvåking av pasienter med væskebalanseforandringer.

Overlege Anders Arvill ved det kliniskfysiologiske laboratoriet, assisterende overlege Knut Bjerager ved anestesiklinikken og lærer i intensivsykepleie Jan-Olov Strandell har bidratt med verdifull hjelp ved å kontrollere det faglige innholdet i første utgave.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
60
ISBN
9788205464506
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Värt att vita om vätskebalans : lärobok om vatten-, elektrolyt- och syra-basbalans
Format
24 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Verdt å vite om væskebalansen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv