Min side Kundeservice Bli medlem

På tur rundt Hallingdal øst

Legg turene til Hallingdal! I denne boka får du herlige turtips, fyldige beskrivelser, nyttige kart og inspirasjon til tallrike fot- og sykkelturer i den østre del av Hallingdal - fra Krøderen til Hemsedal.

Les mer

299,-

470,- Spar: 171,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Bøker 3 for 2 Velg flere her

Turer i Hallingdal

Hallingdal er foretrukket turområde for mange av oss. Her kan du gå snille familieturer eller bratte fjellturer i terreng som utfordrer. Og ikke minst er det gode muligheter for sykling, både på småveier og i terrenget.

Ei bok stappfull av gode turforslag

Boka tar for seg Hallingdal øst. Det vil si at du finner et vell med fotturer i områdene Vassfaret, Nesbyen, Golsfjellet, Norefjell og Hemsedal. Skog- og fjellområder som byr på praktfulle fotturer for de aller fleste. Sin vane tro presenterer Morten og Julia Helgesen grundige beskrivelser av rutevalg, du finner kart med rutene inntegnet, og du får nyttig info om atkomst og eventuell overnatting. Her får du også tips til stier som er fine å løpe. For eksempel er det nydelig terreng i området Norefjell som er perfekt for befriende løpeturer. Legg turen til Haglebu fjellstue og fyk inn på fine stier til Brennatten.

Boka er knallfin for den som ønsker en rask dagstur uten at det skal planlegges i dagesvis. Du kan for eksempel slenge deg i bilen og kjøre til Blomeslettane på Golsfjellet og gå opp på utsiktspunktet Vidhovd. Turen tar totalt et par timer og kan utvides til en praktfull rundtur.

Ønsker du en fin dagstur i området Hemsedal, kan du for eksempel dra til Fjellstølane og gå merket sti til Leinenøse. Nesbyen har mange sykkelruter å by på for deg som liker terrengsykling, og når du først er i dette området, er det kort til Vassfaret og vakre turer i skog og fjell. Boka foreslår for eksempel turer over Blåfjell. Dette området er topp for deg som liker litt alenetid!

På tur rundt Hallingdal øst er en turguide stappet med turforslag. Den er perfekt nå som du kanskje lengter etter sommerens fotturer, og den er et must på hytta. Boka beskriver turer med alle vanskelighetsgrader og har også med ganske korte turer. Noen ganger trenger man jo bare å lufte seg litt.

Medlemsvurdering:
Kjempefornøyd. Kom tilfeldigvis over. Burde markedsføres bedre

Elin

Detaljer

Forlag
Glittertind forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
295
ISBN
9788269155136
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
På tur rundt Hallingdal øst
Format
17 x 24 cm
Nr
8211914

Medlemmers vurdering

E
Elin – 28.05.2024

– Kjempefornøyd. Kom tilfeldigvis over. Burde markedsføres bedre

Oppdag mer

Bøker som ligner på På tur rundt Hallingdal øst:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Din Vilma
3 for 2

Din Vilma

Gudrun Skretting
Innbundet 
79,- 399,-
 
Alene
3 for 2

Alene

Peder Kjøs
Innbundet 
99,- 369,-
 
Matoma
Ny!

Matoma

Stian Hjelvin Andersen
Innbundet 
349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv