Meny
Morten og Julia Helgesen: På tur rundt Hallingdal øst

På tur rundt Hallingdal øst

; Julia Helgesen

Legg turene til Hallingdal! I denne boka får du herlige turtips, fyldige beskrivelser, nyttige kart og inspirasjon til tallrike fot- og sykkelturer i den østre del av Hallingdal - fra Krøderen til Hemsedal.

Les mer
Guide
Håndbok
Turforslag
Natur
Vår pris
411,-
Spar
59,-

Veil. pris: 470,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 411,-
Spar: 59,-

Veil. pris: 470,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Bente Einan Eriksen, redaktør

Turer i Hallingdal

Hallingdal er foretrukket turområde for mange av oss. Her kan du gå snille familieturer eller bratte fjellturer i terreng som utfordrer. Og ikke minst er det gode muligheter for sykling, både på småveier og i terrenget.

Ei bok stappfull av gode turforslag

Boka tar for seg Hallingdal øst. Det vil si at du finner et vell med fotturer i områdene Vassfaret, Nesbyen, Golsfjellet, Norefjell og Hemsedal. Skog- og fjellområder som byr på praktfulle fotturer for de aller fleste. Sin vane tro presenterer Morten og Julia Helgesen grundige beskrivelser av rutevalg, du finner kart med rutene inntegnet, og du får nyttig info om atkomst og eventuell overnatting. Her får du også tips til stier som er fine å løpe. For eksempel er det nydelig terreng i området Norefjell som er perfekt for befriende løpeturer. Legg turen til Haglebu fjellstue og fyk inn på fine stier til Brennatten.

Boka er knallfin for den som ønsker en rask dagstur uten at det skal planlegges i dagesvis. Du kan for eksempel slenge deg i bilen og kjøre til Blomeslettane på Golsfjellet og gå opp på utsiktspunktet Vidhovd. Turen tar totalt et par timer og kan utvides til en praktfull rundtur.

Ønsker du en fin dagstur i området Hemsedal, kan du for eksempel dra til Fjellstølane og gå merket sti til Leinenøse. Nesbyen har mange sykkelruter å by på for deg som liker terrengsykling, og når du først er i dette området, er det kort til Vassfaret og vakre turer i skog og fjell. Boka foreslår for eksempel turer over Blåfjell. Dette området er topp for deg som liker litt alenetid!

På tur rundt Hallingdal øst er en turguide stappet med turforslag. Den er perfekt nå som du kanskje lengter etter sommerens fotturer, og den er et must på hytta. Boka beskriver turer med alle vanskelighetsgrader og har også med ganske korte turer. Noen ganger trenger man jo bare å lufte seg litt.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Glittertind forlag
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 295
ISBN: 9788269155136
Utgave: 1. utg.
Format: 17 x 24 cm
Nr: 8211914
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger