Kan de ikke bare ta seg sammen

om barn og unge med ADHD og Tourettes syndrom

Barn og unge med ADHD og Tourettes syndrom får ofte mye og negativ oppmerksomhet. Væremåten deres er omdiskutert, og det kan tidvis være vanskelig å skille mellom kunnskapsbasert innsikt om tilstandene og allmenne betraktninger. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Barn og unge med ADHD og Tourettes syndrom får ofte mye og negativ oppmerksomhet. Væremåten deres er omdiskutert, og det kan tidvis være vanskelig å skille mellom kunnskapsbasert innsikt om tilstandene og allmenne betraktninger.
I denne boken gir Lisbeth Iglum Rønhovde leserne oppdatert innsikt i teori og forskning på ADHD og Tourettes syndrom, samt de vanligst forekommende, ledsagende tilstandene. Forfatteren drøfter også hvordan en best kan støtte og tilrettelegge for barn og unge med utfordringer knyttet til disse diagnosene. Hun bruker sin lange og omfattende erfaring og presenterer og begrunner en rekke tiltak til bruk på skolen, SFO og i hjemmemiljøet.

Boken henvender seg til alle som samhandler med eller tilrettelegger det faglige og psykososiale tilbudet for barn og unge med ADHD og Tourettes syndrom.

Se innholdsfortegnelse

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
284
ISBN
9788205512276
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Kan de ikke bare ta seg sammen
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kan de ikke bare ta seg sammen:

ADHD

Magnus Jackson Krogh
Innbundet 
272,- 299,-
 

Dopamin

Alexander Fallo
Innbundet 
345,- 379,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv