Min side Kundeservice Bli medlem

Overgangsalderen

alt du trenger å vite

«Grundig og opplysende rent faglig, samtidig som forfatteren har en personlig tone som gjør godt for et system i ubalanse.»

Magasinet Liv

Hva er overgangsalderen? Hva skjer inni kroppen? Hva kan du forvente? Er dette noe som skal behandles, eller bør du la være?
Den danske legen Lotte Hvas har forsket på overgangsalderen i flere tiår, og har interessert seg spesielt for skandinaviske kvinners opplevelser av livsfasen. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Hva er overgangsalderen? Hva skjer inni kroppen? Hva kan du forvente? Er dette noe som skal behandles, eller bør du la være?
Den danske legen Lotte Hvas har forsket på overgangsalderen i flere tiår, og har interessert seg spesielt for skandinaviske kvinners opplevelser av livsfasen. På bakgrunn av disse kvinnenes erfaringer og sin egen medisinske kompetanse, har Hvas skrevet en oppløftende, lettfattelig og grundig bruksbok for alle som vil vite mer.
Hvas opplyser om både medisinske og alternative metoder for å lindre symptomer, og hun har inkludert helt ny forskning om hormonbehandling og bivirkninger i denne utgaven. I tillegg oppklarer hun myter og misforståelser med humor og varme, og forteller om overgangsalderen i et kulturelt, sosialt og biologisk perspektiv.
Boken peker på at overgangsalderen er en naturlig livsfase da de fleste mennesker har det bra, selv om noen kan slite med symptomer og problemer. Perioden skal ikke sykeliggjøres, men heller ikke forties. Der noen kan ha behov for behandling, har andre mest bruk for råd og kunnskap.
«Så kom den endelig: en faglig velfundert bruksbok om den forhatte overgangsalderen, fra en kvinnelig praktiserende lege til alle kvinner som søker seriøs informasjon om emnet ... Bokens største styrke er den lette og personlige tonen som gjør at kvinner kan kjenne seg selv og sine historier igjen. Samtidig er fagkunnskapen på topp.» - Ugeskrift for Læger
«Grundig og opplysende rent faglig, samtidig som forfatteren har en personlig tone som gjør godt for et system i ubalanse.» - Magasinet Liv
«Boken har nyanserte beskrivelser av kvinners overgangsalder, symptomer som kan oppstå og følgene av å miste menstruasjonen ... Boken bør spesielt fremheves på grunn av sine gode legefaglige råd rundt argumentene for og imot hormonbehandling» - Vejen til Viden (Dansk BiblioteksCenter)

Detaljer

Forlag
Font
Språk
Bokmål
ISBN
9788281694644
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Overgangsalderen : bedre end sit rygte

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Grundig og opplysende rent faglig, samtidig som forfatteren har en personlig tone som gjør godt for et system i ubalanse.»

Magasinet Liv

«Så kom den endelig: en faglig velfundert bruksbok om den forhatte overgangsalderen, fra en kvinnelig praktiserende lege til alle kvinner som søker seriøs informasjon om emnet ... Bokens største styrke er den lette og personlige tonen som gjør at kvinner kan kjenne seg selv og sine historier igjen. Samtidig er fagkunnskapen på topp.»

Ugeskrift for Læger

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Overgangsalderen:

Heit

Birgitte Hoff Lysholm
Innbundet 
390,- 429,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv