Huskeboka

om hverdagen med demens

Denne boka er til deg som nylig har fått en demensdiagnose og er i en tidlig fase av sykdommen. Boka kan brukes i forbindelse med at du deltar på et kurs om demens eller i en samtalegruppe. Den kan også brukes som utgangspunkt for samtaler mellom deg, dine pårørende og/eller helse- og omsorgspersonell. Les mer

133,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Denne boka er til deg som nylig har fått en demensdiagnose og er i en tidlig fase av sykdommen. Boka kan brukes i forbindelse med at du deltar på et kurs om demens eller i en samtalegruppe. Den kan også brukes som utgangspunkt for samtaler mellom deg, dine pårørende og/eller helse- og omsorgspersonell. For de av dere som går på kurs om demens, gjengir boka temaene fra kurset i kortform. Den har også plass til at du kan svare på spørsmål og skrive egne notater. Er du pårørende, kan du bruke boka som en veileder til hvordan du støtter personen med demens i hverdagen.

Boka tar utgangspunkt i Min bog om hverdagen med demens. Værktøjskasse til rådgivning, undervisning og støtte af personer med demens og pårørende. Materiellet er oversatt til norsk og tilpasset norske forhold med tillatelse fra Nationalt Videnscenter for Demens, Danmark, 2019. (© 2019 Nationalt Videnscenter for Demens). Huskeboka er utarbeidet av Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse på oppdrag fra Helsedirektoratet.

Detaljer

Forlag
Aldring og helse
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
66
ISBN
9788280615213
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Huskeboka
Format
21 x 24 cm
Serie
Demensplan 2020

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Huskeboka:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv