Min side Kundeservice Bli medlem

Hvordan elske en far - og overleve

Vetle Lid Larssen elsket sin far, Lars Andreas Larssen. Men for å overleve måtte han bekjempe ham. Det ble en kamp som skulle bringe far og sønn milevis fra hverandre, men også faretruende nært. Det var den evige kampen mellom far og sønn om karriere, dominans, selvhevdelse - og kjærlighet. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Vetle Lid Larssen elsket sin far, Lars Andreas Larssen. Men for å overleve måtte han bekjempe ham. Det ble en kamp som skulle bringe far og sønn milevis fra hverandre, men også faretruende nært. Det var den evige kampen mellom far og sønn om karriere, dominans, selvhevdelse - og kjærlighet. En kjærlighet som varte til faren ble rammet av en dødelig sykdom. Og enda lenger.

Vetle Lid Larssen har skrevet en sterk, selvbiografisk fortelling om den evige konflikten mellom far og sønn, den desperate kjærligheten og døden som forløser alt. Det er en historie om hva som skjer når din egen far rammes av Alzheimers og sakte viskes ut. Om hvordan det er for en sønn å brått bli forvandlet til den eldste.

«Hvordan elske en far - og overleve» er en hylende morsom og sørgelig fortelling om to mennesker som prøver å snakke sammen. Men som ikke får det til før det er for sent.
Nesten.

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Bokmål
ISBN
9788248917205
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Hvordan elske en far - og overleve

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvordan elske en far - og overleve:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv