Min side Kundeservice Bli medlem

Når en av de nærmeste utvikler demens

gode råd til pårørende

Boka er skrevet av Brit Dyrdahl (vernepleier) og Berit Mæland Bjervamoen (sykepleier). De er arbeidskolleger og har lenge hatt et ønske om å skrive en bok for pårørende til personer med demens. Begge har bred yrkeserfaring og har de siste årene arbeidet innenfor demensfeltet. Les mer

345,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Boka er skrevet av Brit Dyrdahl (vernepleier) og Berit Mæland Bjervamoen (sykepleier). De er arbeidskolleger og har lenge hatt et ønske om å skrive en bok for pårørende til personer med demens. Begge har bred yrkeserfaring og har de siste årene arbeidet innenfor demensfeltet. En av forfatterne har i tillegg pårørendeerfaring. I denne boka deler hun personlige opplevelser knyttet til det å ha både en ektefelle og mor med demenssykdom.
Formålet med boka er å bidra til å spre informasjon om demens, og gi pårørende konkrete tips og råd som kan komme til nytte i hverdagen. Det kan for eksempel være hvordan en kan forebygge fallulykker og brann eller hvordan en kan møte utfordrende atferd hos personen med demens. Forfatterne har tatt utgangspunkt i egne erfaringer, og håper disse kan være til støtte og inspirasjon for andre. Boka har en bred innfallsvinkel og berører mange temaer, men på en kortfattet og leservennlig måte. Bak i boka er det ressurssider med anbefalt litteratur for lesere som ønsker å fordype seg i bokas temaer.

Detaljer

Forlag
Aldring og helse
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
147
ISBN
9788280614476
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Når en av de nærmeste utvikler demens:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Irland

Kirsti MacDonald Jareg
Innbundet 
318,- 349,-
 

Nomino

Gøril Grov Sørdal
Innbundet 
363,- 399,-

Rebell

Pénélope Bagieu
Innbundet 
262,- 299,-
 

1814

Karsten Alnæs
Innbundet 
409,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv