Min side Kundeservice Bli medlem

Skynd deg å elske

om å holde sammen når dagene mørkner

Tidligere fiskeriministeren Jan Henry T. Olsen blir rammet av Alzheimers sykdom bare 51 år gammel. I denne boka forteller kona om samlivet med sin syke mann. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Tidligere fiskeriministeren Jan Henry T. Olsen blir rammet av Alzheimers sykdom bare 51 år gammel. I denne boka forteller kona om samlivet med sin syke mann.

Medlemsvurdering:
Boka "Skynd deg å elske" forteller historien om vår tidligere fiskeriminister Jan Henry T. Olsen som får diagnosen alzheimer bare 51 år gammel. Det er en ærlig og åpenhjertig beretning som virkelig rørte ved noe i meg. Den viser oss alle hvor viktig det er å gripe dagen og ta vare på dem rundt oss. Vi får høre om hvordan sykdommen kom snikende, og sakte førte til at Jan Henry ble stadig mer glemsk. Jeg synes det er svært modig å stå fram og skrive om noe som mange synes det er vanskelig å snakke om. Ekstra tøft er det når man er en "kjent person" fra før. Jeg anbefaler alle å lese denne boken. Jeg ble ihvertfall grepet av den.

Glad i bøker

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
174
ISBN
9788248909262
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
19 x 12 cm
Serie
Kagge dokumentar

Medlemmers vurdering

G
Glad i bøker – 14.02.2010

– Boka "Skynd deg å elske" forteller historien om vår tidligere fiskeriminister Jan Henry T. Olsen som får diagnosen alzheimer bare 51 år gammel. Det er en ærlig og åpenhjertig beretning som virkelig rørte ved noe i meg. Den viser oss alle hvor viktig det er å gripe dagen og ta vare på dem rundt oss. Vi får høre om hvordan sykdommen kom snikende, og sakte førte til at Jan Henry ble stadig mer glemsk. Jeg synes det er svært modig å stå fram og skrive om noe som mange synes det er vanskelig å snakke om. Ekstra tøft er det når man er en "kjent person" fra før. Jeg anbefaler alle å lese denne boken. Jeg ble ihvertfall grepet av den.

I
Ina – 03.01.2010

– Dette er en veldig sterk bok, og man får et godt innblikk i hvordan tidlig alzheimers påvirker både den det gjelder og pårørende. Jan Henry T. Olsen er en kjent og vellykket mann, lykken er stor da han finner kjærligheten på ny i en alder nærmere 50. De er et perfekt par, og de legger planer for resten av livet. De skal tilbringe pensjonisttilværelsen i lag osv., men sånn blir det altså ikke. Ikke lenge etter bryllupet merker hun at ting ikke er som det skal være med mannen sin. Han roter og er distrê. Til slutt blir det så ille at han må til utredning. Han er ikke i stand til å jobbe, selv om det er det han absolutt vil. Det er en sterk kjærlighetshistorie. Livet blir ikke alltid det man har planlagt!

e
elin – 17.11.2009

– Boken er en rørende bok og minner oss på hvor skjørt livet er. Plutselig er fremtiden ikke så lys lenger. Forfatteren er ærlig og pynter ikke på noe i beskrivelsene. Men kjærligheten er urokkelig. Alle som leser boken vil sitte med en klump i halsen fra tid til annen. Problemet med boken er at den er vedig kort, med korte kapitler. For den som har hørt forfatteren i intervjuer den siste, er det nesten ikke vits i å lese boken. Man får ikke vite noe mer. Jeg synes også boken er veldig dyr i forhold til mengde innhold.

G
Gabby – 12.10.2009

– Dette er en sterk bok fra ende til annen. Dersom man ikke har det i tankene fra før av, bidrar denne boken på alle måter til forståelsen av hvor skjørt livet egentlig er. En dag er du suksessrik politiker. Du blir kjent både i Norge og i Europa som "No-fish-Olsen": en sterk, kunnskapsrik og dyktig minister i kontinentes fiskeriland nummer en. Neste dag, i en alder av ufattelig unge 51 år, endrer livet seg totalt. Ikke bare for deg, men for dem rundt deg - dem du er glad i. Øyekroken blir dermed hyppig våt mens man leser konas beretning om sykdommen, mannen og hverdagen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skynd deg å elske:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arr

Auður Ava Ólafsdóttir
Paperback 
189,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv