Min side Kundeservice Bli medlem

Den lille boken som kurerer sterk angst

en enkel og effektiv oppskrift

Har du tenkt på hvordan livet ville vært hvis angsten ikke plaget deg? Denne boken gir deg svaret. I Den lille boken som kurerer sterk angst får du en tydelig oppskrift og konkrete strategier som du kan følge, hvor målet er at du skal bli ekspert på din egen angst. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Har du tenkt på hvordan livet ville vært hvis angsten ikke plaget deg? Denne boken gir deg svaret. I Den lille boken som kurerer sterk angst får du en tydelig oppskrift og konkrete strategier som du kan følge, hvor målet er at du skal bli ekspert på din egen angst. Som angstekspert vet du akkurat hva du skal gjøre når angsten dukker opp. Med rett kunnskap og veiledning kan du vende opp ned på hvordan du forholder deg til den. La meg vise deg hvordan du kan møte angsten din med urokkelig selvtillit og bli kvitt den for godt!

Magnus Nordmo (f. 1987) er utdannet psykolog med doktorgrad i klinisk psykologi fra Universitetet i Oslo. Han jobber som forsker ved Folkehelseinstituttet og har lang erfaring med selvhjelpsterapi og behandling av angstplager. Nordmo er også kjent for å ha laget selvhjelpsprogrammer for en rekke psykiske plager som er åpent tilgjengelige på internett.

Detaljer

Forlag
Frisk
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
159
ISBN
9788293428664
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Den lille boken som kurerer sterk angst
Format
18 x 13 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den lille boken som kurerer sterk angst:

Angst

Peder Kjøs
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Museum

Anna Fiske
Innbundet 
318,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv