Meny

Meredith, alene

; Gunhild Gursli-Berg (Redaktør) ; Eli-Ann Tandberg (Oversetter)

«Meredith, alene» er historien om den helt ordinære, fullstendig ekstraordinære Meredith Maggs som ikke har forlatt huset sitt på 1215 dager, og hennes ærlige forsøk på å gjenoppdage sitt eget mot og ta tilbake kontakten med verden. Les mer
Vår pris
375,-
Spar
54,-

Veil. pris: 429,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ventes til lager 01.05.2023

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 375,-
Spar: 54,-

Veil. pris: 429,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ventes til lager 01.05.2023

«Meredith, alene» er historien om den helt ordinære, fullstendig ekstraordinære Meredith Maggs som ikke har forlatt huset sitt på 1215 dager, og hennes ærlige forsøk på å gjenoppdage sitt eget mot og ta tilbake kontakten med verden.

Meredith er morsom, smart og ganske tilfreds med livet. Fra hjemmekontoret mestrer hun skribentjobben sin med glans, hun lager deilige middager og kaker, leser dikt av Emily Dickinson og legger puslespill, med selskap av katten Fred. En gang i blant får hun besøk av venninnen Sadie, eller hun deltar i en samtalegruppe med likesinnede på nettet. Tom, som er frivillig i organisasjonen «Here to hold your hand» kommer også innom med jevne mellomrom.

Men Meredith har ikke forlatt hjemmet sitt på over tre år. Hvorfor? Og hva skal til for at hun skal våge å krype ut av hulen sin? Etter hvert som hun får nye venner, vokser både selvtilliten og lysten til å gå ut. Men før hun kan gjøre det, må hun våge å konfrontere fortiden sin. Selv om hun kan bli såret.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gursli Berg
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788284321189
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Meredith, alone
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger