Frakoblet

de egentlige årsakene til depresjon - og de overraskende løsningene

«I innhald er dette altså ei bok for deg med eit ope sinn, men for å bli riven med av Haris formidlingsevne treng du eigentleg berre opne auge.»

Merete Røsvik, Klassekampen Bokmagasinet

Den prisvinnende engelske journalisten Johann Hari fikk det ikke til å stemme: Han var 39 år, og for hvert år han hadde levd, hadde omfanget av depresjon og angst økt i Storbritannina og i den vestlige verden. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Den prisvinnende engelske journalisten Johann Hari fikk det ikke til å stemme: Han var 39 år, og for hvert år han hadde levd, hadde omfanget av depresjon og angst økt i Storbritannina og i den vestlige verden. Hvorfor?

Han hadde en personlig grunn til å stille dette spørsmålet. Da han var tenåring, hadde han gått til legen med lammende angst og depresjon, og han kunne verken kontrollere det eller forstå det. Noen av løsningene legen foreslo, ga ham noe lindring, men den dype smerten ble han ikke kvitt.

Så, som voksen, la han ut på en lang reise verden over for å intervjue ledende eksperter om hva som forårsaker depresjon og angst, og om hva kan løse det. Han lærte at det er vitenskapelige bevis for ni forskjellige årsaker til depresjon og angst - og at denne kunnskapen gir håp om en løsning.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
416
ISBN
9788202661830
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Lost connections
Format
21 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«I innhald er dette altså ei bok for deg med eit ope sinn, men for å bli riven med av Haris formidlingsevne treng du eigentleg berre opne auge.»

Merete Røsvik, Klassekampen Bokmagasinet

«Hvis du noen gang har følt deg nedstemt eller fortapt, vil denne utrolige boken endre livet ditt. Gjør deg selv en tjeneste - les den nå.»

Sir Elton John

«[...] gir en flott og innsiktsfull analyse av den depresjon og fremmedgjøring som hjemsøker det amerikanske samfunnet.»

Hilary Rodham Clinton

«En dristig oppfordring til en total revurdering av hva som forårsaker den vestlige epidemien av psykiske lidelser»

Sunday Times

«Tankevekkende... [Hari's] forståelige og skarpe studie inneholder omfattende forskning og intervjuer med alt fra ledende forskere og leger, til medlemmer av Amish-samfunnet. Denne oppmuntrende boken viser de gjensidige sosiale fordelene ved tilknytning til andre, og hvordan det å hjelpe andre også hjelper deg selv.»

Western Mail

«Klok, dyptpløyende og utrolig raus har Hari skrevet en bok full av eksplosive avsløringer om vår epidemi av fortvilelse [...] Jeg er helt overbevist om at jo mer folk leser denne boken, jo bedre blir verden.»

Naomi Klein

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Frakoblet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bibelen

Kjell Arild Pollestad
Innbundet 
682,- 749,-
 

Tre lys

Claire Keegan
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv