Meny
 
Type 1 diabetes hos barn, ungdom og unge voksne - 
   Ragnar Hanås
  
   Ragnar Hanås
  
   Hans-Jacob Bangstad

Type 1 diabetes hos barn, ungdom og unge voksne

bli ekspert på din egen diabetes

; Ragnar Hanås (Illustratør) ; Hans-Jacob Bangstad (Oversetter)

Type 1 diabetes hos barn, ungdommer og unge voksne viser deg hva du i praksis må kunne for selv å ta hånd om din diabetes. Ragnar Hanås er en av verdens fremste eksperter på barnediabetes. I denne boka skriver han direkte til deg som har diabetes. Les mer
Vår pris
629,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 629,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Type 1 diabetes hos barn, ungdommer og unge voksne viser deg hva du i praksis må kunne for selv å ta hånd om din diabetes. Ragnar Hanås er en av verdens fremste eksperter på barnediabetes. I denne boka skriver han direkte til deg som har diabetes. Noen ganger skriver han til dine foreldre og familie. Andre steder i boka finnes informasjon til personer rundt deg, for eksempel legen, sykepleieren, ernæringsspesialisten eller læreren din. Noen viktige spørsmål som besvares er: Hva skjer i kroppen når du får diabetes? Hvordan påvirker diabetes dagliglivet ditt? Og hva kan du selv gjøre for å forebygge komplikasjoner av diabetes? Med denne boka blir du ekspert på egen diabetes.

Boka er skrevet for barnefamilier, ungdommer og unge voksne med insulintrengende diabetes. Den er også nyttig for studenter og alle som kommer i kontakt med personer som har diabetes, både leger, sykepleiere, ernæringsfysiologer, barnehage- og skoleansatte, helsesøstre og annet helsepersonell.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm akademisk
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 418
ISBN: 9788202699222
Utgave: 4. utg.
Orig.tittel: Typ 1 diabetes hos barn, ungdomar och unga vuxna
Format: 24 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger