Min side Kundeservice Bli medlem

Dødens kunst

å fortelle siste kapittel

"Å skrive har vært min viktigste metode for å forsøke å forstå tap jeg har erfart."

Høsten 2014 mistet Edwidge Danticat moren sin til kreft. «Dødens kunst. Å fortelle siste kapittel» springer ut fra denne erfaringen: Gjennom lesninger av andre forfatteres tekster om døden - fra Toni Morrison og Joan Didion til Albert Camus og Haruki Murakami - forsøker Danticat å forstå eget liv og tap. Les mer

299,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

"Å skrive har vært min viktigste metode for å forsøke å forstå tap jeg har erfart."

Høsten 2014 mistet Edwidge Danticat moren sin til kreft. «Dødens kunst. Å fortelle siste kapittel» springer ut fra denne erfaringen: Gjennom lesninger av andre forfatteres tekster om døden - fra Toni Morrison og Joan Didion til Albert Camus og Haruki Murakami - forsøker Danticat å forstå eget liv og tap. Hun skriver innsiktsfullt og engasjerende om drap og selvmord, dødsstraff og naturkatastrofer, sykdom og alderdom - i livet og litteraturen. Og hun skriver personlig og presist om Haiti, rasespørsmål, migrasjon, mødre og døtre.

«Dødens kunst» er en tankevekkende og skarpsindig bok, samtidig som den dypest sett er en rørende hyllest til en mor som ikke lenger er - slik datteren ser henne, minnes henne.

Detaljer

Forlag
Oktober
Språk
Bokmål
ISBN
9788249526741
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
The art of death

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dødens kunst:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv